Fripturi Rib-Eye la grătar cu Salsa prăjită-piper

Fripturi Rib-Eye la grătar cu salsa prăjită-piper ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 93 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piper, garnisiți: sare de mare fulgioasă, cum ar fi maldon, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 134 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste scurte la grătar și Salsa de ardei prăjită, Iaurt piept de pui la gratar cu ananas prăjită Salsa ardei roșu, și Fripturi De Ardei De Somon La Grătar.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz).
Grătar cu ulei, apoi grătar ardei gras, acoperit numai dacă folosiți un grătar cu gaz, rotind ocazional, până când se înmoaie ușor și se carbonizează, 15 până la 20 de minute.
Transferați ardeii grași într-un castron mare și acoperiți bine cu folie de plastic, apoi lăsați să stea 20 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați ardeii, aruncând tulpinile și semințele și tăiați longitudinal în benzi subțiri. Aruncați cu ingredientele rămase de salsa.
Pregătiți grătarul pentru gătit indirect la căldură pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz).
Fripturile se usucă și se presară cu sare și piper. Grătar cu ulei, apoi prăjiți fripturile direct peste cărbuni, neacoperite, întorcându-se o dată și deplasându-se în zona grătarului fără cărbuni dedesubt, dacă apar flăcări, până se rumenesc bine, 4 până la 6 minute în total. Mutați fripturile în zona fără cărbuni dedesubt și grătiți, acoperite, până când termometrul introdus în centrul cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 120 F pentru mediu-rar, cu 8 până la 12 minute mai mult.
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să stea 15 minute.
·Dacă utilizați un grătar cu cărbune pentru ardei și fripturi, cărbunii vor trebui să fie reumpluți și rearanjați înainte de a grăti fripturile. În loc să grătiți ardeii, îi puteți fierbe pe raftul unei tigaie de pui la aproximativ 2 inci de căldură, întorcându-se ocazional cu clești, până când pielea este înnegrită, 20 până la 30 de minute, apoi continuați cu rețeta.* Fripturile pot fi la grătar într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, mare (cu 2 arzătoare), neacoperită, răsturnând o dată, aproximativ 10 minute în total. Reduceți căldura la moderat scăzut și gătiți fripturi, acoperite cu o tigaie inversată, răsturnând ocazional, cu 10 până la 15 minute mai mult pentru mediu-rar. * Salsa, fără pătrunjel, poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Se amestecă pătrunjelul chiar înainte de servire.