Fripturi Porterhouse cu rucola și parmezan

Fripturi Porterhouse cu rucola și parmezan
Fripturi Porterhouse cu rucola și parmezan este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 180 de calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de rucola, fripturi groase de porterhouse, așchii de parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Fripturi De Porterhouse La Grătar, Fripturi De Porterhouse ~ Unt Compus, și Usturoi Susan T-oase sau fripturi Porterhouse pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Frecați fripturile cu ulei și presărați ușor sare și piper. Grătiți până când fripturile sunt maro și cruste și termometrul introdus în cele mai groase registre de piese 120 de la 125 de la 125 de la 125 de la f pentru mediu-rare, întorcându-se la fiecare cinci minute, aproximativ 25 de minute în total. Folosind clești, transferați fripturile pe placa de tăiat; lăsați fripturile să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
CleșteClește
2
Tăiați grosolan suficientă rucola pentru a măsura 2 căni și puneți-o deoparte. Aranjați rucola rămasă pe platou și presărați ulei, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Tăiați carnea departe de oase. Feliați carnea subțire și aranjați deasupra rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
CarneCarne
4
Presărați rucola tocată rezervată și așchii de brânză peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
BrânzăBrânză
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista