Fripturi Picante De Zahăr

Fripturi Picante De Zahăr
Dacă 99 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., fripturile Picante de zahăr ar putea fi un excelent fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă servește 3. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de fripturi de vită, boia de ardei, pudră de chili chipotle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5561 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi Picante La Grătar, Fripturi Picante De Ton, și Fripturi Picante Cu Ochi De Coastă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții3
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista