Fripturi Italiene Cu Brânză

Fripturi Italiene Cu Brânză
Cheesy Italiană muschiulet fripturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 221 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.43 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de vită, ulei vegetal, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de filet de Revelion, Fripturi Tropicale, și Chile-Fripturi De Filet Condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați controlul cuptorului la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați fripturile pe raft în tigaia broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Ungeți ambele părți ale fripturilor cu ulei; se presară cu sare de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De UsturoiSare De Usturoi
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se fierbe cu vârfuri de 4 până la 6 inci de la căldură, întorcându-se o dată, până la coacerea dorită (10 până la 15 minute pentru mediu, 71°).
5
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
CuptorCuptor
6
Presărați fripturi cu roșii, busuioc și brânză. Se fierbe aproximativ 1 minut sau doar până când brânza începe să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BrânzăBrânză
FripturăFriptură
BusuiocBusuioc
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista