Fripturi De Șuncă La Grătar

Fripturile de șuncă la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 220 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de jeleu de mere, sos de roșii fără sare, friptură de șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar, și Fripturi cu ochi de coastă la grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică; gatiti la foc mediu pana se omogenizeaza, amestecand des.
Tăiați șunca pe jumătate pe lungime. Feliați fiecare jumătate orizontal în felii de 2 (1/4 inch grosime).
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400). Ungeți șunca cu amestec de jeleu; așezați pe grătar. Grătar, acoperit, 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când șunca este bine încălzită, ungând cu amestecul de jeleu rămas.