Fripturi De Șuncă Cu Glazură Portocalie

Fripturi De Șuncă Cu Glazură Portocalie
Orange - glazurate fripturi sunca ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. O porție conține 304 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, primești un fel principal care servește 4. 25 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de suc de portocale, fripturi de șuncă, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fripturi De Șuncă Glazurate, Mese Simple: Fripturi De Șuncă Glazurate Cu Marmeladă De Pere, și Sunca Cu Geam Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați marmelada, siropul, sucul de portocale și pudra de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Grătiți fripturile de șuncă, acoperite, la foc mediu sau fierbeți 4 in. de la căldură timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când se încălzește, periați ocazional cu amestec de marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bench Sonoma Coast Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Sonoma Coast AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista