Fripturi De Ton Ni La Grătar

Fripturi De Ton Ni La Grătar
Fripturi de ton ni la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 444 calorii, 53G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $ 8.3 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, frunze de cimbru, fenicul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Fripturi De Ton Ni La Grătar, Ton La Grătar Ni, și Nicoise De Ton La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți uleiul de măsline cu vinul, muștarul, cimbru, fenicul și șalota. Aranjați fripturile de ton pe o foaie mare de copt cu margini și turnați marinada peste ele. Întoarceți fripturile de ton pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MarinadaMarinada
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MuștarMuștar
FeniculFenicul
CimbruCimbru
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Condimentează fripturile de ton cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, rotind o dată, timp de 4 minute pe fiecare parte, până la mediu. Feliați subțire fripturile, transferați-le în farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De TonFriptură De Ton
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate100
Revista