Fripturi de somon dezosate la grătar cu unt de mărar de hrean

Fripturile de somon dezosate la grătar cu unt de mărar de hrean sunt un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 255 calorii. Un amestec de sare, mărar, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fripturi De Ton La Grătar Cu Unt De Mărar De Ceapă, Fripturi de somon la grătar cu unt de Lime, și Somon la grătar cu unt de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă untul, hreanul, mărarul, șalota, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron cu o spatulă de cauciuc până se combină bine.
Transferați untul pe o foaie de pergament sau hârtie de ceară și rulați într-un cilindru gros de 1 inch. Răsuciți capetele pergamentului pentru a închide, apoi răciți până când sunt ferme, aproximativ 20 de minute.
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte.
Puneți fripturi de somon pe o tăietură cu clapete asemănătoare cozii cel mai aproape de dvs. Înjumătățiți 1 friptură pe lungime tăind de-a lungul fiecărei părți a osului Central mare.
Scoateți și aruncați oasele (veți ajunge cu 2 bucăți subțiri de file). Întoarceți 1 bucată, întorcându-l astfel încât porțiunea mai groasă rotunjită să fie cea mai apropiată de dvs. Împingeți jumătățile împreună pentru a crea o prezentare yin-yang, înfășurând clapete asemănătoare cozii în afara fripturii. Înfășurați o bucată de sfoară de bucătărie în afara fripturii, ocolind o dată sau de două ori și legați capetele.
Periați somonul pe ambele părți cu ulei, apoi presărați cu restul de 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Grătar cu ulei, apoi somon la grătar, acoperit numai dacă se folosește un grătar cu gaz, se întoarce o dată și, dacă este necesar, se deplasează într-o zonă fără cărbuni dedesubt pentru a evita flăcările, până când sunt fierte, 6 până la 8 minute în total.
Serviți fiecare friptură de pește acoperită cu o felie de unt de hrean.
* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, somonul poate fi gătit într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, mare (cu 2 arzătoare), la foc moderat.* Fripturile dezosate pot fi formate cu 12 ore înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de grătar.* Untul poate fi răcit, înfășurat bine, până la 1 săptămână sau congelat până la 1 lună.
Lăsați să se înmoaie ușor înainte de utilizare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.