Fripturi De Porc Cu Soia De Miere La Grătar

Fripturi De Porc Cu Soia De Miere La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de porc cu soia de miere la grătar. O porție conține 131 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sos de soia, ceapă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Kebaburi de friptură de soia cu miere cu sos de lămâie Cilantro, Miere de muștar somon la grătar sau fripturi de ton, și Fripturi de lamă de porc cu Ndujan și salată de miere și Rucola.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o pungă de plastic auto-sigilantă; sigilați punga și puneți-o la frigider între 4 și 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Scoateți fripturile din marinadă, aruncând marinada. Grătați pe cărbuni la cald mediu, 7 minute pe fiecare parte, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista