Fripturi de pește-spadă la grătar cu unt de busuioc-Caper

Nevoie de o curs principal fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian? Fripturile de pește-spadă la grătar cu unt de busuioc-Caper ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,36 USD pe porție. O porție conține 510 calorii, 45g de proteine, și 36g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, unt, fripturi de pește-spadă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Pește-spadă la grătar cu unt de lămâie-busuioc, Fripturi de pește-spadă cu sos de roșii-busuioc, și Pește-Spadă La Grătar Cu Sos De Lămâie Și Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mic, amestecați untul cu busuiocul, caperele și 1 linguriță de suc de lămâie. Se condimentează cu sare și piper și se dă la frigider.
Într-un vas mare, puțin adânc, amestecați uleiul de măsline cu restul de 1 lingură de suc de lămâie. Condimentați peștele-spadă cu sare și piper și întoarceți peștele în amestecul de ulei de măsline. Se da la frigider 15 minute.
Grătiți fripturile de pește-spadă la foc fierbinte până când sunt carbonizate frumos la exterior și tocmai gătite în interior, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați fripturile în farfurii, acoperiți fiecare cu o păpușă de unt de busuioc-caper și serviți imediat, cu salata de rucola și andive cu nuci de pin și parmezan.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.