Fripturi de miel de chimen cu cartofi zdrobiți, spanac ofilit și sos de vin roșu

Fripturi de miel de chimen cu cartofi zdrobiți, spanac ofilit și sos de vin roșu
Fripturile de miel de chimen cu cartofi zdrobiți, spanac ofilit și sos de vin roșu necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 659 calorii, 35g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $6.97 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână, ulei vegetal, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Fripturi de miel marinate cu vin roșu cu chipsuri, Prăjiți Piciorul De Miel Pe Un Pat De Cartofi Și Verdeață Ofilită, și Raft De Miel Cu Glazură Dijon Peste Spanac Ofilit.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
3
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește timp de 3 până la 4 minute până când aroma usturoiului s-a înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați zahărul brun și vinul roșu, apoi aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Se lasă să fiarbă 5 minute, apoi se ia de pe foc, se acoperă și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
5
Între timp, condimentați fripturile de miel cu sare și piper după gust. Apăsați semințele de chimen în fripturile de pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați fripturile și gătiți pe ambele părți până când sunt fierte la gradul dorit de coacere, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Scoateți fripturile pentru a vă odihni într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Așezați spanacul în tigaia fierbinte, condimentați după gust cu sare și piper și gătiți până când spanacul s-a ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Pasează cartofii cu smântâna și untul; condimentează după gust cu sare și piper. Pentru a servi, puneți o porție de piure de cartofi pe centrul unei farfurii. Se acoperă cu spanacul și o friptură de miel. Se strecoară sosul de vin roșu deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista