Fripturi de halibut la grătar cu sos de zmeură
Fripturile de halibut la grătar cu sos de zmeură necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 6,66 USD per porție. O porție conține 438 de calorii , 32 g de proteine și 14 g de grăsimi . Vă este oferită de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați unt, piper, ceapă verde și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump de Ziua Îndrăgostiților . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 67% , ceea ce este bine. Brioșele cu zmeură și glazură de zmeură , halibut copt și salsa de afine și ghimbir cu halibut la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un bol potrivit pentru cuptorul cu microunde, topiți untul; adăugați pudra de usturoi, sarea și piperul.
Gătiți halibutul la o distanță de 10-15 cm de foc timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desface ușor cu o furculiță, ungând ocazional cu amestecul de unt.
Între timp, într-un bol potrivit pentru cuptorul cu microunde, încălziți dulceața, ceapa și muștarul până când dulceața se topește; amestecați până se omogenizează.
Decorați cu zmeură și felii de lămâie, dacă doriți.