Fripturi de Halibut cu unt cu capere

Fripturi de Halibut cu unt cu capere
Fripturile de Halibut cu unt cu capere sunt un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 347 calorii. Pentru $ 7.08 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cimbru, căței de usturoi, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 216 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi De Ochi Cu Coaste Cu Unt, Fripturi Cu Balsamic, și Halibut Cu Ierburi Și Capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează halibutul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HalibutHalibut
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, de preferință castiron, la foc mediu-mare până la începutsă fumeze. Gatiti halibutul pana la aurmaro, 6-8 minute. Întoarceți și gătiți până laalte părți ale peștelui sunt maro auriu, aproximativ4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați unt, crenguțe de cimbru și usturoi la tigaie și gătiți, înclinați tigaia și lingurați untul peste pește, Până când halibutul este opac și untul se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
HalibutHalibut
UntUnt
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați capere;aruncați untul pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CapereCapere
5
Împărțiți halibutul între farfurii și lingurăsos de unt peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
SosSos
1
Arctic char, monkfish sau fripturi de somon
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De SomonFriptură De Somon
MonkfishMonkfish

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista