Fripturi Cu Sos Roquefort

Fripturi Cu Sos Roquefort
Fripturi cu sos Roquefort este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 574 calorii, 37g de proteine, și 44G de grăsime per portie. Pentru $ 3.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de fripturi de vită, smântână grea, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bine. Încercați Midii cremoase cu sos Roquefort, Fripturi cu sos de ciuperci, și Fripturi cu ochi roșii în sos de vin roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul și încălziți uleiul într-o tigaie la foc mare. Condimentați fripturile cu sare și piper și căutați rapid pe ambele părți. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți fripturi 5 minute pe fiecare parte sau până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă brandy în tigaie și se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite de jos. Se amestecă smântâna și se întoarce la fierbere. Gatiti si amestecati pana cand sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă brânza în sos până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Se toarnă peste fripturi pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
6
Garnisiți fripturile cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca podgoriile de proveniență Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista