Friptura Tocata
Friptura tocată este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 326 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 72 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Saucy Pan Steak, Friptură Cochetă De Mușchi, și Cochet Friptură Benzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă carne și piper; forma în 4 (1/2-inch grosime) chiftele ovale. Se topește 1 linguriță. unt în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați chiftele; gatiti 5 min. pe fiecare parte sau până la făcut (160F).
Transferați pe platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Topiți untul rămas în aceeași tigaie.
Adăugați ciupercile și ceapa; gătiți și amestecați 3 min. Se amestecă sosul Worcestershire; gătiți și amestecați 2 min sau până când ceapa este crocantă.
Adăugați cremă de gătit; gătiți 2 până la 3 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent. Se toarna peste patties; top cu patrunjel.