Frijoles Verdes con Torticas de Choclo (supă de fasole cu biscuiți de porumb)

Frijoles Verdes con Torticas de Choclo (supa de fasole cu Blinele de porumb) ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 219 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 100 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Torticas de la nr. 9n (Blinele de ton), Supă de fasole canară (Sopa de Frijoles Canarios), și Supă de fasole albă (Sopa de Frijoles Blancos).
Instrucțiuni
Alegeți fasolea și aruncați orice debris.In o oală mare la foc mediu, se adaugă fasolea, apa, hogao, bouillon de vită, morcovi și coaste de porc. Acoperiți ușor și fierbeți timp de 1 oră.
Încălziți uleiul la 325 de grade F.
Așezați porumbul într-un robot de bucătărie și procesați timp de aproximativ 2 minutes.In un castron mediu, combinați făina de porumb, praful de copt, zahărul, porumbul, untul, laptele, oul, sarea și piperul. Se amestecă bine.
Se toarnă ulei la o adâncime de 2 inci într-o tigaie. Picătură cu linguri în ulei fierbinte. Gatiti 2 pana la 4 minute, sau pana devin aurii, intorcand o data.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Set aside.To serviți: puneți supa într-un castron. Aranjați prăjiturile în centrul supei.
Se ornează cu coriandru proaspăt.