Frigarui Usor De Pui Parmezan-Usturoi
Această rețetă servește 30. Dacă 34 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., ușor parmezan-usturoi frigarui de pui ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 43 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, Parmezan, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Ușor Cu Usturoi Parmezan, Pui Ușor Parmezan-Usturoi, și Parmezan ușor-pui de usturoi și paste făinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Se amestecă primele 3 ingrediente în vasul superficial. Filetați fâșii de pui pe frigarui de lemn; umeziți ușor cu apă. Înmuiați, câte 1, în amestec de brânză, întorcându-vă pentru a acoperi uniform fiecare bandă.
Pulverizați foaia mare de folie cu spray de gătit; așezați folia pe grătarul grătarului.
Așezați frigarui pe folie.
Grătar 12 până la 15 min. sau până când se termină, întorcându-se frecvent.