Frigarui Picant De Creveți Cu Lămâie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește, ulei de măsline, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui Picant De Creveți Chipotle, Frigarui picant de creveți și scoici, și Frigarui Picant De Creveți La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți fin coaja de la 4 lămâi, apoi pulsați într-un mini robot de bucătărie cu 3 linguri de sare. Strângeți sucul din 2 lămâi zestate într-un castron mare; adăugați lemongrass, ulei de măsline, Sriracha, usturoi, sos de pește, zahăr brun și 1 linguriță de sare de lămâie. Feliați subțire cele 2 lămâi rămase și adăugați-le în castron.
Folosind foarfece de bucătărie, tăiați cojile de creveți de-a lungul curbei exterioare, lăsând cojile aprinse.
Scoateți venele și clătiți creveții.
Se adaugă în castron cu marinada de lămâie și se aruncă; acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră. Între timp, înmuiați 12 până la 15 frigarui de lemn în apă.
Preîncălziți un grătar la mediu înalt. Infilați creveții pe frigarui.
Ungeți grătarul cu ulei vegetal, apoi adăugați feliile de lămâie și grătiți până când încep să se încarce, întorcându-se o dată, aproximativ 2 minute; se transferă într-un platou. Se amestecă menta în marinada rămasă.
Adăugați frigarui de creveți la grătar și gătiți, perindând cu amestecul de marinată-mentă, până când cojile încep să se încarce, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Se transferă în platou și se presară cu sarea de lămâie după gust.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Cadru Stone Blossom Sauvignon Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Cadru Piatra Blossom Sauvignon Blanc
Aromatic acest vin izbucnește cu citrice sărate cu note erbacee verzi picante și tioli de fructe de pasiune. În fundal, există indicii de măr verde, castraveți și pepene galben cu arome florale de condimente exotice și coriandru. Există cu siguranță o pământeală atractivă pe nas, care se împerechează cu succes cu o promisiune de citrice strălucitoare. Imaginați-vă dacă ar exista Sauvignon Blanc Pop rocks...acest vin este chiar acolo cu prospețimea sa explozivă pe gust. Nu lăsați energia să vă păcălească, există o tonă de textură a acestui vin care scoate în evidență o colecție complexă de arome. Citricele sărate conduc, urmate de note de plante verzi pământești, care sunt rotunjite de pepene galben și piersică. Toate acestea sunt încadrate de o mineralitate îmbucurătoare. Puteți gusta vârsta și înțelepciunea acestor viță de vie și cele cinci decenii de conviețuire cu Oceanul Pacific din apropiere. Acest lucru nu este cu siguranta tipic California SB.