Frigarui de vita si Scoica cu sos Romesco

Frigarui de vita si Scoica cu sos Romesco
Reteta de carne de vită și frigarui de scoici cu sos Romesco ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 8 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1555 calorii, 28G de proteine, și 145g de grăsime per portie. Pentru $ 7.26 pe portie, veți obține un fel principal care servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Încercați Frigarui de somon și scoici cu sos Romesco, Frigarui De Somon Și Scoici Cu Romesco, și Frigarui de creveti cu sos Romesco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 6 frigarui din lemn
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
2
Înmuiați frigarui în apă timp de 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Preîncălziți grătarul. Preîncălziți uleiul de prăjit la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Marinați scoicile și carnea de vită în condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
5
Lăsați să stea 10 minute la frigider.
6
Într-un blender adăugați ardeii prăjiți, roșiile, migdalele, usturoiul, uleiul și oțetul. Se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(23)(23)
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Începeți să frigeți carnea de vită, scoici și legume. Utilizați toate. Dragați polenta în făină și prăjiți bastoanele până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
MamaligaMamaliga
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
8
Scoateți și așezați pe prosoape de hârtie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
9
Pe o farfurie de servire, stivați polenta "cartofi prăjiți" cu o păpușă de sos romesco pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
10
Așezați frigarui unul peste celălalt și serviți cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 8 m.
Porții2
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista