Frigarui de ton Teriyaki

Frigarui de ton Teriyaki
Frigarui de ton teriyaki necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 104 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână mango, mirin, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Frigarui De Ton Cu Ghimbir Teriyaki, Frigarui De Somon Teriyaki, și Frigarui De Friptura Teriyaki.

Instrucțiuni

1
Faceți un sos teriyaki amestecând sosul de soia, mirinul și zahărul într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
2
Puneți fripturile de ton în vas, întoarceți-le de câteva ori, astfel încât acestea să fie acoperite cu sos, apoi lăsați la frigider să se marineze cel puțin 1 oră și până la 2 hrs.To gatiti, incalziti o tigaie mare. Scoateți fripturile de ton din marinată și uscați-le, apoi frecați-le peste tot cu ulei. Prăjiți tonul timp de 2 minute pe fiecare parte, astfel încât să fie încă roz la mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți din tigaie, apoi turnați marinada și 2-3 linguri de apă. Aduceți la fierbere și gătiți câteva minute pentru a se încălzi. Se strecoară printr-o sită într-o scufundare mică bowl.To serviți, feliați tonul gătit, mango și ceapa de primăvară în bucăți de mușcătură. Filetați pe frigarui de lemn, apoi serviți cald sau rece cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista