Frigarui de sparanghel și roșii cu sos de muștar-hrean de miere

Frigarui de sparanghel și roșii cu sos de muștar-hrean de miere
Această rețetă servește 4. O porție conține 250 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă $2.8 pe portie falls în bugetul dvs., sparanghel și frigarui de tomate cu miere muștar-sos de hrean ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și primar rețetă pentru a încerca. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sare și piper, roșii cherry pe viță de vie, frunze de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Păstrăv Steelhead Cu Sos De Hrean Miere-Muștar, Halibut cu sos de roșii la grătar și mămăligă de muștar, și Hrean - Miere Muștar Burniță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Bateți muștarul, mierea, hreanul și menta într-un bol și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute pentru a permite aromelor să se contopească.
4
Filetați roșiile pe frigarui și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați sparanghelul și stropiți cu puțin ulei. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Pune roșiile pe grătar și gătește până se carbonizează pe ambele părți. Grătați sparanghelul aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Puneți legumele pe un platou și stropiți-le cu sosul de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista