Frigarui de sparanghel și roșii cu sos de muștar-hrean de miere
Această rețetă servește 4. O porție conține 250 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă $2.8 pe portie falls în bugetul dvs., sparanghel și frigarui de tomate cu miere muștar-sos de hrean ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și primar rețetă pentru a încerca. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sare și piper, roșii cherry pe viță de vie, frunze de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Păstrăv Steelhead Cu Sos De Hrean Miere-Muștar, Halibut cu sos de roșii la grătar și mămăligă de muștar, și Hrean - Miere Muștar Burniță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți muștarul, mierea, hreanul și menta într-un bol și condimentați cu sare și piper, după gust.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute pentru a permite aromelor să se contopească.
Filetați roșiile pe frigarui și puneți-le într-un castron mare.
Adăugați sparanghelul și stropiți cu puțin ulei. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Pune roșiile pe grătar și gătește până se carbonizează pe ambele părți. Grătați sparanghelul aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Puneți legumele pe un platou și stropiți-le cu sosul de muștar.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.