Frigarui de salata greceasca cu aioli de hamsii

Frigarui de salata greceasca cu aioli de hamsii
Rețeta frigarui de salată grecească cu aioli de hamsie ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 30 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 49 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cățel de usturoi, oțet de vin, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tocană de fructe de mare cu aioli de hamsie, Cartofi prăjiți cu Paprikan Aioli Afumați, și Sandvișuri de hamsie, busuioc și roșii cu Aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, folosind o lingură, zdrobiți hamsiile și usturoiul într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți oțetul, urmat de maioneză. Se amestecă treptat uleiul de măsline și se transferă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aranjați castraveții pe o suprafață de lucru. Completați fiecare cu un cub de feta urmat de o roșie. Introduceți o frigăruie sau o scobitoare de 4 inci prin fiecare stivă și transferați-o pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Serviți frigăruile împreună cu aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista