Frigarui De Porc Ghimbir-Portocaliu

Frigarui De Porc Ghimbir-Portocaliu
Frigarui de porc ghimbir-portocaliu este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 96 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, suc de portocale, hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Frigarui De Porc Ghimbir-Portocaliu, Frigarui De Creveti Portocaliu-Ghimbir, și Frigarui De Creveti Portocaliu-Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc și a frigăruilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați cuburile de porc într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Se toarnă jumătate din amestecul de marmeladă peste carne de porc; pungă de etanșare. Refrigerați 2 până la 3 ore, întorcând punga ocazional. Refrigerați amestecul de marmeladă rămas pentru a-l folosi ca sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Între timp, înmuiați frigarui în apă 30 de minute pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Setați controlul cuptorului la fiert. Tapetați tigaia de 15x10x1 inci cu folie sau hârtie pergament de gătit; pulverizați ușor folie sau hârtie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți carnea de porc din marinată. Aruncați orice marinată rămasă. Filetați 2 cuburi de porc la capătul fiecărei frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Se pune în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se fierbe cu vârfuri de 4 până la 6 inci de la căldură 5 minute. Întoarceți frigarui; se fierbe aproximativ 5 minute mai mult sau doar până când carnea de porc nu mai este roz în centru. Între timp, încălziți amestecul de marmeladă rămas în cratiță de 1 litru la foc mediu, amestecând ocazional, până la bule; folosiți ca sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista