Frigarui De Porc Ghimbir-Portocaliu
Frigarui de porc ghimbir-portocaliu este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 96 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, suc de portocale, hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Frigarui De Porc Ghimbir-Portocaliu, Frigarui De Creveti Portocaliu-Ghimbir, și Frigarui De Creveti Portocaliu-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc și a frigăruilor.
Așezați cuburile de porc într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă.
Se toarnă jumătate din amestecul de marmeladă peste carne de porc; pungă de etanșare. Refrigerați 2 până la 3 ore, întorcând punga ocazional. Refrigerați amestecul de marmeladă rămas pentru a-l folosi ca sos de scufundare.
Între timp, înmuiați frigarui în apă 30 de minute pentru a preveni arderea.
Setați controlul cuptorului la fiert. Tapetați tigaia de 15x10x1 inci cu folie sau hârtie pergament de gătit; pulverizați ușor folie sau hârtie cu spray de gătit.
Scoateți carnea de porc din marinată. Aruncați orice marinată rămasă. Filetați 2 cuburi de porc la capătul fiecărei frigărui.
Se fierbe cu vârfuri de 4 până la 6 inci de la căldură 5 minute. Întoarceți frigarui; se fierbe aproximativ 5 minute mai mult sau doar până când carnea de porc nu mai este roz în centru. Între timp, încălziți amestecul de marmeladă rămas în cratiță de 1 litru la foc mediu, amestecând ocazional, până la bule; folosiți ca sos de scufundare.