Frigarui De Miel Marocan
Marocan miel Kabobs este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 657 calorii, 31g de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ceapă, sare, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Frigarui De Miel Marocan, Frigarui De Pui Marocan, și Carne De Vită Marocană.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Într-un castron mediu, amestecați mielul măcinat, stafidele, brânza de capră, maioneza, ceapa roșie, usturoiul, coriandrul, ardeiul cayenne, chimenul, coriandrul măcinat, sarea și piperul negru. Împărțiți amestecul în aproximativ 6 porții uniforme și apăsați în jurul frigaruilor.
Așezați frigarui pe grătar. Gatiti aproximativ 4 minute pe fiecare parte, sau pana cand branza s-a topit, stafidele sunt fragede si mielul a ajuns la coacerea dorita.