Frigarui De Legume Tofu Curry

Frigarui De Legume Tofu Curry
Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 239 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de tofu, pastă de curry, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui De Tofu Chimichurri, Frigarui de pui și ananas curry, și Frigarui japonez de Tofu pe Soba pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă vinul alb și pasta de curry, în timp ce se amestecă încet se adaugă ulei pentru a se emulsiona. Frigăruie restul ingredientelor și marinează în marinada curry, lasă să stea 1 oră până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Grătați până când toate legumele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii FN nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista