Frigarui de legume la grătar este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 349 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovlecei, roșii cherry, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 96%. Rețete similare includ frigarui de legume la gratar, Creveți cu lămâie și cimbru și frigarui de legume, și Frigarui Veggie.
Instrucțiuni
1
Înmuiați frigarui în apă timp de 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
2
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul. Introduceți alternativ felii de dovlecei, felii galbene de dovlecei, ciuperci, ceapă, roșii, ananas și ardei gras pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
Ardei Gras
Ciuperci
Ananas
Tomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Fulgi De Legume
3
Bateți uleiul de măsline, busuiocul, oregano, sarea și piperul negru într-un castron; periați amestecul peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Legume
Ulei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Busuioc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Gătiți frigarui pe grătarul preîncălzit până când legumele sunt fragede, întorcând și ungând legumele cu amestec de ulei de măsline ocazional, 10 până la 15 minute.