Frigarui de friptură cu sos de scufundare Scallion

Frigarui de friptură cu sos de scufundare Scallion
Frigarui de friptură cu sos de scufundare Scallion este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 707 calorii. Pentru $6.8 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ardei iute Thailandezi, sos de pește, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Încercați Frigarui de friptură cu sos de scufundare Scallion, Frigarui De Friptură Cu Flanc De Lămâie Cu Sos De Lămâie, și Clătite de Scallion cu sos de scufundare cu ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pur și simplu toate ingredientele, cu excepția fripturii într-un blenderor într-un robot de bucătărie până la omogenizare.Tăiați fâșia de grăsime (uneori numită capac de grăsime) din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Tăiați grăsimea în cuburi de 1/4"-1 / 2"; Tăiați carnea în cuburi de aproximativ 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați grăsimea și carnea într-o cantitate marecastron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați marinada și aruncați pentru a acoperi;acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
5
Îndepărtați grăsimea și carnea din marinată,îndepărtând excesul. Înfiletați frigarui, alternând carnea cu grăsimea, astfel încât bucățile să se atingă, dar să nu fie presate strâns împreună (ceea ce ar încetini gătitul). Lăsați cel puțin1 " de spațiu la capetele frigăruilorpentru o întoarcere ușoară. Aruncați marinada; economisiți excesul de grăsime pentru ungerea lichidului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare chiar înainteîncepeți grătarul; amestecați ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Coaceți orice grăsime rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne MăcinatăCarne Măcinată
2
Transferați într-o cratiță mică.Gatiti la foc mediu-mic pana lagrăsimea este încălzită, aproximativ 3 minute (grăsimea nu se va topi complet).
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați toateingrediente și gătiți până când sunt încălzite; păstrați cald.
4
Construiți un foc mediu într-un grătar de cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.Frigarui la grătar, periat cu sos de basting și întors la fiecare 2 minute, timp de 10 minute. Opriți ungerea și gătiți,întorcându-vă la fiecare 2 minute, până când se rumenescîn jurul marginilor și fierte,încă aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Serviți cusos de scufundare de Calion pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista