Frigarui de friptură cu sos de scufundare Scallion
Frigarui de friptură cu sos de scufundare Scallion este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 707 calorii. Pentru $6.8 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ardei iute Thailandezi, sos de pește, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Încercați Frigarui de friptură cu sos de scufundare Scallion, Frigarui De Friptură Cu Flanc De Lămâie Cu Sos De Lămâie, și Clătite de Scallion cu sos de scufundare cu ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur și simplu toate ingredientele, cu excepția fripturii într-un blenderor într-un robot de bucătărie până la omogenizare.Tăiați fâșia de grăsime (uneori numită capac de grăsime) din carne.
Tăiați grăsimea în cuburi de 1/4"-1 / 2"; Tăiați carnea în cuburi de aproximativ 1".
Așezați grăsimea și carnea într-o cantitate marecastron.
Adăugați marinada și aruncați pentru a acoperi;acoperiți și răciți peste noapte.
Îndepărtați grăsimea și carnea din marinată,îndepărtând excesul. Înfiletați frigarui, alternând carnea cu grăsimea, astfel încât bucățile să se atingă, dar să nu fie presate strâns împreună (ceea ce ar încetini gătitul). Lăsați cel puțin1 " de spațiu la capetele frigăruilorpentru o întoarcere ușoară. Aruncați marinada; economisiți excesul de grăsime pentru ungerea lichidului.
Combinați toate ingredientele într-un castron mare chiar înainteîncepeți grătarul; amestecați ocazional.
Coaceți orice grăsime rezervată.
Transferați într-o cratiță mică.Gatiti la foc mediu-mic pana lagrăsimea este încălzită, aproximativ 3 minute (grăsimea nu se va topi complet).
Adăugați toateingrediente și gătiți până când sunt încălzite; păstrați cald.
Construiți un foc mediu într-un grătar de cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.Frigarui la grătar, periat cu sos de basting și întors la fiecare 2 minute, timp de 10 minute. Opriți ungerea și gătiți,întorcându-vă la fiecare 2 minute, până când se rumenescîn jurul marginilor și fierte,încă aproximativ 6 minute.
Serviți cusos de scufundare de Calion pe lateral.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.