Frigarui De Friptura Teriyaki
Frigarui de friptură Teriyaki ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 26 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 65 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, ghimbir măcinat, bucăți de ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 26 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigarui De Friptura Teriyaki, Frigarui De Friptură Teriyaki La Grătar, și Frigarui De Somon Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 5 ingrediente.
Așezați carnea într-un vas de sticlă.
Adăugați 1/4 cană amestec de sos de friptură; se amestecă pentru a acoperi uniform carnea. Dați la frigider 1 oră pentru a marina, amestecând ocazional. Refrigerați amestecul de sos de friptură rămas.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scurgeți carnea; aruncați marinada. Alternativ, filetați carnea, ananasul și ardeii pe 8 frigarui.
Grătar 4 până la 6 min. sau până când carnea este gata, întorcându-se și perindând ocazional cu amestecul de sos de friptură rămas.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.