Frigarui De Friptura Teriyaki

Frigarui De Friptura Teriyaki
Frigarui de friptură Teriyaki ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 26 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 65 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, ghimbir măcinat, bucăți de ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 26 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigarui De Friptura Teriyaki, Frigarui De Friptură Teriyaki La Grătar, și Frigarui De Somon Teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 5 ingrediente.
2
Așezați carnea într-un vas de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați 1/4 cană amestec de sos de friptură; se amestecă pentru a acoperi uniform carnea. Dați la frigider 1 oră pentru a marina, amestecând ocazional. Refrigerați amestecul de sos de friptură rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scurgeți carnea; aruncați marinada. Alternativ, filetați carnea, ananasul și ardeii pe 8 frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Grătar 4 până la 6 min. sau până când carnea este gata, întorcându-se și perindând ocazional cu amestecul de sos de friptură rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateExpert
Gata În1 h, 26 m.
Porții26
Scor De Sănătate6
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista