Frigarui De Creveți Înnegriți La Grătar
Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 49 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frigarui de lemn, condimente înnegrite cajun, creveți din Golf și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Salată Caesar La Grătar Cu Creveți Înnegriți, Salată de creveți înnegrită cu Jicaman și porumb la grătar, și Tacos de creveți înnegriți cu Salsa de cireșe de porumb la grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse; devein, dacă doriți.
Puneți creveții într-un castron mare și stropiți cu ulei de măsline.
Se presară cu condimente și se aruncă pentru a acoperi.
Creveți la grătar, acoperiți cu capac la grătar, 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau doar până când creveții devin roz.
Filetați fiecare frigăruie cu 2 creveți la grătar, 2 mure și 1 felie de mango.
Burniță, dacă se dorește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.