Frigarui de calmar la grătar cu unt de hamsie
Frigaruile de calmar la grătar cu unt de hamsie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 268 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de calmar, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Calmar la grătar cu salată de Miner și mentă , pătrunjel, pesto de hamsie, Sandvișuri cu unt de legume și hamsii la grătar, și Mușchi la grătar cu unt de hamsie-lămâie și Rabe de Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați douăsprezece frigarui de lemn de 8 inci în apă timp de aproximativ 20 de minute.
Tăiați tentaculele de calmar în 1 bucată.
Tăiați corpurile în cruce în inele de 1 inch. Filetați 3 sau 4 bucăți de corp de calmar pe fiecare frigăruie și terminați cu 1 sau 2 tentacule.
Într-un castron mic, folosind o furculiță, zdrobiți hamsiile cu untul până se amestecă. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie până când este foarte fierbinte.
Ungeți frigarui de calmar cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați la foc fierbinte sau la foc mare până când este ușor carbonizat și doar gătit, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Transferați frigarui de calmar într-un platou încălzit și tamponați-le generos cu untul de hamsie.
Serviți frigarui imediat.
Recomandare de vin: un vin spumant cu aciditate foarte crocantă va echilibra sarea calmarului la grătar, precum și pufurile de cartofi din rețeta de mai jos. Încercați fie curat, lemony, cremos Nonvintage Nino Franco Prosecco di Valdobbiadene Rustico sau complet, os-uscat 1994 Gini Brut Gran Cuve Millesimo.