Frigarui de Bacon și Romaine cu sos de brânză albastră
Bacon-și-romaine frigarui cu sos de brânză albastră este un fără gluten rețetă cu 25 de porții. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 76 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Un amestec de brânză maytag, praf de usturoi, Inimi romaine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Frigarui de Bacon și Romaine cu sos de brânză albastră, Romaine la grătar cu sos de brânză albastră, și Varză roșie și salată de varză Romaine cu sos de brânză albastră.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsați brânza albastră, maioneza, smântâna, sucul de lămâie, sosul Worcestershire și praful de usturoi până la neted. Condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat, până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Filetați câteva frunze romaine și cuburi de slănină pe fiecare dintre cele 24 de frigarui lungi de bambus. Aranjați frigaruile pe un platou și serviți cu pansamentul cu brânză albastră pe lateral.