Frigarui de anghinare și vinete
Frigarui de anghinare și vinete este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 66 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 34%. Rețete similare sunt Frigarui De Anghinare Pentru Copii La Grătar, Frigarui Tunan și vinete yakitori cu sos de soia, și Zucchini de inspirație greacă, Halloumi și frigarui de legume de anghinare / legume pe grătar.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; amestecați bine cu un bici.
Filetați inimile de anghinare, vinetele și roșiile alternativ pe fiecare dintre cele 8 frigarui (10 inci).
Puneți frigarui pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 6 minute sau până se înmoaie, rotind frecvent.
Așezați frigarui pe un platou; periați cu amestec de suc.
Se presară cu sare și piper.
Se servește cu pene de lămâie, dacă se dorește.