Frigarui argentinian cu sos de friptură de oțet Sherry și Scallions la grătar

Frigarui argentinian cu sos de friptură de oțet Sherry și Scallions la grătar
Frigaruile argentiniene cu sos de friptură de oțet Sherry și Scallions la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1312 calorii, 61G de proteine, și 97G de grăsime per portie. Pentru $ 9.43 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oțet de sherry îmbătrânit, frigarui de lemn, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Spice spaniol frecat Rib-Eye cu sos de friptură de oțet Sherry, Grătar de carne de porc la grătar cu sos de grătar cu oțet Sherry, și Friptură la grătar și ouă stil argentinian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați pătrunjelul, coriandrul, usturoiul, ardeii și uleiul într-un robot de bucătărie și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Transferați amestecul într-un vas mare de copt, adăugați carnea de vită și aruncați pentru a acoperi amestecul. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 30 de minute și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Încălziți grătarul la înălțime. Frigărui 2 bucăți de carne de vită pe 2 frigarui, astfel încât carnea să se așeze plat pe grătar. Condimentați carnea pe ambele părți cu sare și piper și grătați până se rumenesc, ușor carbonizate pe ambele părți și fierte până la o coacere medie-rară, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Ungeți ceapa verde cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Grătați timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate și tocmai fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Serviți frigarui cu scallions la grătar și sos de friptură de oțet Sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
7
Combinați pătrunjelul, coriandrul, usturoiul, ardeii și uleiul într-un robot de bucătărie și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Transferați amestecul într-un vas mare de copt, adăugați carnea de vită și aruncați pentru a acoperi amestecul. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 30 de minute și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Încălziți grătarul la înălțime. Frigărui 2 bucăți de carne de vită pe 2 frigarui, astfel încât carnea să se așeze plat pe grătar. Condimentați carnea pe ambele părți cu sare și piper și grătați până se rumenesc, ușor carbonizate pe ambele părți și fierte până la o coacere medie-rară, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Ungeți ceapa verde cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Grătați timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate și tocmai fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Serviți frigarui cu scallions la grătar și sos de friptură de oțet Sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
12
Așezați ardeii, oțetul, muștarul, hreanul, mierea, melasa, Worcestershire, sarea și piperul într-un robot de bucătărie sau blender și amestecați până se omogenizează. Se poate face cu 1 zi în avans și la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos WorcestershireSos Worcestershire
HreanHrean
MelasăMelasă
MuștarMuștar
ArdeiArdei
OțetOțet
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Așezați ardeii, oțetul, muștarul, hreanul, mierea, melasa, Worcestershire, sarea și piperul într-un robot de bucătărie sau blender și amestecați până se omogenizează. Se poate face cu 1 zi în avans și la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos WorcestershireSos Worcestershire
HreanHrean
MelasăMelasă
MuștarMuștar
ArdeiArdei
OțetOțet
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h, 12 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Revista