Fried " Trufe De Înghețată
Fried " Ice Cream trufe ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 49 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 25. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, unt, fulgi de porumb înghețați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata, Fried " Trufe De Înghețată, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° și tapetați o foaie mare de copt cu pergament.
Puneți untul, zahărul și scorțișoara într-un bol mic și gătiți-le cuptor cu microunde la mare timp de 1 minut, până când untul s-a topit. Se amestecă pentru a combina.
Puneți migdalele într-un castron mic; turnați amestecul de unt, aruncând pentru a acoperi.
Întindeți migdalele pe foaia de copt.
Coaceți timp de 10 minute, amestecând la jumătatea drumului.
Lăsați să se răcească pe foaia de copt pe un suport de sârmă timp de 30 de minute.
Aliniați o a doua foaie de copt cu pergament și puneți-o congelator.
Lăsați înghețata să stea la temperatura camerei 15 minute pentru a se înmuia. Amestec de migdale puls, fulgi de porumb și sare în procesor de alimente până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Transferați amestecul într-un vas superficial.
Scoateți înghețata în bile folosind o lingură de 1 1/4 inci.
Rulați în amestec de migdale, apăsând ușor pe bile. Aranjați pe foaia de copt în congelator. Congelați trufele timp de cel puțin 30 de minute sau până la 24 de ore.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețată în meniu? Încercați să vă împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.