Fricassee de coapse de pui cu ciuperci și rozmarin

Fricassee de coapse de pui cu ciuperci și rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 2,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 450 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 137 de fani. Dacă aveți usturoi, măsline nicoise, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Încercați Coapsă de pui cu rozmarin și usturoi, Fricassee de pui cu smântână și ciuperci Morel, și Fricass de pui și anghinare cu ciuperci Morel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ciupercile și se gătește până se moale.
Ștergeți tigaia și încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Puneți usturoiul, rozmarinul și coapsele de pui în ulei fierbinte. Condimentează cu sare și piper. Gatiti, transformand puiul, pana cand puiul si usturoiul sunt bine rumenite.
Întoarceți ciupercile în tigaie și presărați fulgi de ardei roșu peste pui.
Se toarnă vin alb, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Gatiti aproximativ 3 minute.
Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți ușor timp de 1 oră.
Presărați roșiile și măslinele peste pui, întoarceți capacul și gătiți încă aproximativ 5 minute.