Fresh Tabbouleh este un vegan garnitură. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 181 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Încercați Tabbouleh cu lămâie și ierburi proaspete, Roșii pentru copii și Tabbouleh de plante proaspete, și Tabbouleh de cuscus cu mentă proaspătă și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți sucul de lămâie, sarea kosher, sarea condimentată și pudra de chili împreună într-un castron. Stropiți încet în ulei de măsline în timp ce bateți rapid până când pansamentul este gros și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Condimentată
Praf De Chili
Sare Kosher
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se toarnă apă fierbinte peste bulgur într-un castron; lăsați să se înmoaie până când apa este absorbită și bulgurul este moale, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Amestecați pătrunjelul, Roșia, ardeiul gras verde, castravetele, ceapa verde și menta împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapa Verde
Castravete
Pătrunjel
Tomate
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați bulgur; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
5
Stropiți pansamentul peste amestecul de bulgur; aruncați pentru a acoperi.