Frangelico Tiramisu

Frangelico Tiramisu
Frangelico Tiramisu necesită aproximativ 6 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 586 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 89 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână biscuiți savoiardi, lichior Frangelico hazlenut, alune prăjite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Frangelico Tiramisu, Frangelico fulgi de ovăz Cr Bucromme plăcinte cu Frangelico-umplutură de ciocolată albă, și Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: farfurie pătrată de 8 inci
2
Combinați cafeaua și 1 cană Frangelico într-un ulcior și lăsați să se răcească dacă cafeaua este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrangelicoFrangelico
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
3
Bateți albușurile până se spumează. Într-un castron separat bateți gălbenușurile și zahărul cu 1/4 cană Frangelico pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
FrangelicoFrangelico
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați mascarpone în amestecul de gălbenușuri și zahăr, bătându-l bine pentru a amesteca. Îndoiți ușor albușurile spumoase și amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
MascarponeMascarpone
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5
Se toarnă jumătate din amestecul de cafea și Frangelico într-un castron larg de mică adâncime și se scufundă suficiente fursecuri Savoiardi pentru un strat, aproximativ 4 la un moment dat, în lichid, acoperind ambele părți. Aliniați-vă vasul de tiramisu cu prăjiturile Savoiardi înmuiate; ar trebui să fie umede, dar să nu cadă în bucăți (deși nu ar conta dacă ar face-o).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrangelicoFrangelico
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Turnați orice lichid rămas din procesul de scufundare peste stratul pe care l-ați făcut.
7
Puneți jumătate din amestecul de mascarpone deasupra fursecurilor înmuiate și întindeți pentru a face un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Se toarnă amestecul rămas de cafea și Frangelico din ulcior în vasul superficial și se face un alt strat final de Savoiardi, scufundându-se ca înainte și stratificându-se deasupra mascarponei în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrangelicoFrangelico
MascarponeMascarpone
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
9
Se toarnă orice lichid rămas peste stratul Savoiardi, apoi se acoperă cu stratul final de mascarpone. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați peste noapte, sau cel puțin 6 ore, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Când sunteți gata să serviți, scoateți tiramisu din frigider și scoateți folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Se amestecă alunele prăjite tocate cu 2 lingurițe de cacao și se presară peste stratul superior de mascarpone. Apoi pudrați cu lingurița finală de pudră de cacao, împingând-o printr-o strecurătoare pentru o acoperire mai ușoară, peste tiramisu cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune PrăjiteAlune Prăjite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista