Frangelico Tiramisu
Frangelico Tiramisu necesită aproximativ 6 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 586 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 89 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână biscuiți savoiardi, lichior Frangelico hazlenut, alune prăjite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Frangelico Tiramisu, Frangelico fulgi de ovăz Cr Bucromme plăcinte cu Frangelico-umplutură de ciocolată albă, și Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea.
Instrucțiuni
Echipament Special: farfurie pătrată de 8 inci
Combinați cafeaua și 1 cană Frangelico într-un ulcior și lăsați să se răcească dacă cafeaua este fierbinte.
Bateți albușurile până se spumează. Într-un castron separat bateți gălbenușurile și zahărul cu 1/4 cană Frangelico pentru umplutură.
Adăugați mascarpone în amestecul de gălbenușuri și zahăr, bătându-l bine pentru a amesteca. Îndoiți ușor albușurile spumoase și amestecați din nou.
Se toarnă jumătate din amestecul de cafea și Frangelico într-un castron larg de mică adâncime și se scufundă suficiente fursecuri Savoiardi pentru un strat, aproximativ 4 la un moment dat, în lichid, acoperind ambele părți. Aliniați-vă vasul de tiramisu cu prăjiturile Savoiardi înmuiate; ar trebui să fie umede, dar să nu cadă în bucăți (deși nu ar conta dacă ar face-o).
Turnați orice lichid rămas din procesul de scufundare peste stratul pe care l-ați făcut.
Puneți jumătate din amestecul de mascarpone deasupra fursecurilor înmuiate și întindeți pentru a face un strat uniform.
Se toarnă amestecul rămas de cafea și Frangelico din ulcior în vasul superficial și se face un alt strat final de Savoiardi, scufundându-se ca înainte și stratificându-se deasupra mascarponei în vas.
Se toarnă orice lichid rămas peste stratul Savoiardi, apoi se acoperă cu stratul final de mascarpone. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați peste noapte, sau cel puțin 6 ore, la frigider.
Când sunteți gata să serviți, scoateți tiramisu din frigider și scoateți folia de plastic.
Se amestecă alunele prăjite tocate cu 2 lingurițe de cacao și se presară peste stratul superior de mascarpone. Apoi pudrați cu lingurița finală de pudră de cacao, împingând-o printr-o strecurătoare pentru o acoperire mai ușoară, peste tiramisu cu nuci.