Franceză într-un Flash (Super Bowl): Hotdog Vol-au-Vent

Franceză într-un Flash (Super Bowl): Hotdog Vol-au-Vent ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 166 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, muștar dijon, fleur de sel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Funcționează bine ca o garnitură ieftină pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Franceză într-un Flash (clasic): Wild ciuperci Vol-au-Vent, Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, și Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză.
Instrucțiuni
Decongelați aluatul foietaj la frigider peste noapte. Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie largă de saut la foc mediu și adăugați ceapa, zahărul și sarea. Saut, amestecand des, pana cand ceapa devine aurie si moale, 7 pana la 8 minute. În timp ce gătesc, adăugați 1 lingură de apă ori de câte ori fundul oalei se rumeneste.
Scurgeți ceapa de ulei suplimentar sau lichid într-un prosop de hârtie. Se amestecă ceapa uscată cu muștarul într-un castron mic.
Tăiați aluatul foietaj în benzi de 1 1/2 inch. Apoi tăiați fiecare bandă în jumătate din calea scurtă.
Întindeți o parte din amestecul de ceapă-muștar pe fiecare fâșie și rulați fiecare fâșie în jurul a 1 bucată de hot dog.
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt cu margini, lăsând spațiu pentru ca patiseria să pufăie. Repetați cu restul de patiserie, amestecul de ceapă și hot dog.
Folosiți o perie de patiserie pentru a peria ușor fiecare porc într-o pătură cu apă de ou. Se acoperă cu semințe de Mac și o notă de fleur de sel.
Coaceți până când este umflat, auriu și crocant: 22 până la 25 de minute.
Serviți chiar din cuptor. Puteți face cu ușurință câte multipli din această rețetă doriți. Aș bugeta 3 de persoană.