Franceză într-un Flash (Super Bowl): Hotdog Vol-au-Vent

Franceză într-un Flash (Super Bowl): Hotdog Vol-au-Vent
Franceză într-un Flash (Super Bowl): Hotdog Vol-au-Vent ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 166 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, muștar dijon, fleur de sel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Funcționează bine ca o garnitură ieftină pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Franceză într-un Flash (clasic): Wild ciuperci Vol-au-Vent, Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, și Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză.

Instrucțiuni

1
Decongelați aluatul foietaj la frigider peste noapte. Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie largă de saut la foc mediu și adăugați ceapa, zahărul și sarea. Saut, amestecand des, pana cand ceapa devine aurie si moale, 7 pana la 8 minute. În timp ce gătesc, adăugați 1 lingură de apă ori de câte ori fundul oalei se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scurgeți ceapa de ulei suplimentar sau lichid într-un prosop de hârtie. Se amestecă ceapa uscată cu muștarul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Tăiați aluatul foietaj în benzi de 1 1/2 inch. Apoi tăiați fiecare bandă în jumătate din calea scurtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
5
Întindeți o parte din amestecul de ceapă-muștar pe fiecare fâșie și rulați fiecare fâșie în jurul a 1 bucată de hot dog.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat MăruntArdei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt cu margini, lăsând spațiu pentru ca patiseria să pufăie. Repetați cu restul de patiserie, amestecul de ceapă și hot dog.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat MăruntArdei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat Mărunt
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Folosiți o perie de patiserie pentru a peria ușor fiecare porc într-o pătură cu apă de ou. Se acoperă cu semințe de Mac și o notă de fleur de sel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
8
Coaceți până când este umflat, auriu și crocant: 22 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Serviți chiar din cuptor. Puteți face cu ușurință câte multipli din această rețetă doriți. Aș bugeta 3 de persoană.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista