Franceză într-un Flash: crema de praz

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați franceza într-o clipă: prazul cremă. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 160 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, unt, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Franceză într-o clipă: praz tânăr fiert rapid cu parmezan și cimbru, Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, și Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă saut saut, topiți untul la foc mediu.
Adăugați prazul și apa, condimentați cu sare și piper, acoperiți și reduceți focul la minim, gătind până când prazul este moale—10 minute. Se amestecă smântâna și parmezanul și se servește.