Franceză într-o clipă: ton rar condimentat marocan

Franceză într-o clipă: tonul rar marocan condimentat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $3.55 pe portie. O porție conține 239 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, ras-el-hanout, harissa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cupe Rare De Salată De Ton Ni Arosate, Franceză într-o clipă: scoici coapte marocane, și Franceză într-o clipită: topitură de ton ni Approximaloise.
Instrucțiuni
Înveliți exteriorul întregului ton cu ras-el-hanot. Înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 2 ore.
Preîncălziți o tigaie la foc mare. Condimentează peștele cu sare și adaugă uleiul de canola în oală. Când uleiul începe să fumeze, adăugați tonul în tigaie. Căutați 1 minut pe prima parte și 1 minut pe a doua. Se lasă să se odihnească 10 minute,apoi se taie.
Se servește cu harissa și pene de lămâie pe lateral.