Franceză într-o clipă: supă rece de roșii și tarhon

Franceză într-o clipă: supă rece de roșii și tarhon
Franceză într-o clipă: supa rece de roșii și tarhon ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 335 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.25 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper proaspăt crăpat, roșii de viță de vie, frunze de tarhon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Franceză Într-O Clipă: Tilapia Cu Tarhon Pistou, Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză, și Franceză într-o clipă: Mini Tartine Boursin și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender mare, așezați toate ingredientele, cu excepția firimiturilor de pâine și a brânzei de capră. Amestecați totul până când este aproape complet neted. Gustați și condimentați bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați pesmetul în blender și pur și simplu fluierați pentru a încorpora. Pentru a face firimituri de baghetă, luați fundurile învechite ale baghetelor vechi și spargeți-le într-un robot de bucătărie. Păstrez întotdeauna o pungă din acestea în congelator, dar orice pesmet proaspăt o va face. Evitați doar pâinea puternic aromată, cum ar fi secara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
BaguetteBaguette
SecarăSecară
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Decantați supa într-un ulcior sau într-un bol cu pumn și acoperiți și refrigerați până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Serviți în căni sau boluri cu niște crumble de brânză proaspătă de capră și frunze întregi de tarhon și un strop de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Terra Blanca" ONYX " amestec de munte Bordeaux. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 103 dolari pe sticlă.
Terra Blanca
Terra Blanca" ONYX " amestec Bordeaux de munte
Zmeura și cireșul cu note de violete se ridică din pahar și se amestecă cu condimente moi și stejar prăjit pe nas. Arome netede, luxuriante de mure, cireș negru și cassis se înfășoară în jurul unui miez de taninuri complete, dar moi, structurate. Notele de cedru cu atingeri ușoare de condimente se pliază în arome persistente de cireșe și fructe de pădure înconjurate de o mare de ciocolată bogată pe gust.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista