Franceză într-o clipă: Herbes de Provence friptură la grătar

Franceză într-o clipă: Herbes de Provence friptură la grătar
Franceză într-o clipă: friptura la grătar Herbes de Provence este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 365 calorii. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este plăcută de 91 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze Din 2 tulpini de rozmarin, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Franceză într-o clipă: Cupcakes Cr Aproxumme fra Aproxche cu glazură de lavandă Provence, Herbes de Provence filet de porc la grătar, și Fripturi de miel cu Herbes de Provence și ceapă dulce la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți carnea din frigider cu aproximativ 15 minute înainte de a dori să o utilizați. Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu până la mediu-mare. Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se usucă carnea de vită cu un prosop de hârtie și se condimentează bine cu sare și piper. Se toacă ierburile și se amestecă cu usturoiul și uleiul de măsline. Frecați amestecul de plante peste toată carnea de vită. Căutați carnea de vită 3 minute pe fiecare dintre cele 4 laturi lungi și 1 minut pe capătul său plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Așezați carnea pe o foaie de copt cu margini mici și gătiți până când temperatura internă ajunge la 130 de minute -4 până la 5 minute. Se lasă să se odihnească 10 minute,apoi se taie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate30
Revista