Franceză într-o clipă: Gratin de macaroane Trufate
Rețeta franceză într-o clipă: gratinul de macaroane Trufat ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. Acest fel principal are 1228 calorii, 40g de proteine, și 73G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână smântână grea, cheddar ascuțit, gruyulincormre și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Franceză într-o clipă: Broccoli Gratin, Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, și Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Gatiti rigatoni in apa clocotita sarata pana cand doar timid de al dente. Va continua să se înmoaie în cuptor, așa că ultimul lucru pe care îl doriți este Pastele umede supra-fierte.
Amestecați rigatonii fierți și scursi cu sosul de brânză într-un castron mare.
Adăugați smântâna grea și aruncați. Împărțiți în 4 feluri de mâncare individuale gratinate cu unt (puteți folosi și un vas mare de copt). Folosiți degetele pentru a freca lingura rămasă de unt de trufe în firimiturile de pâine și brânza rezervată. Împărțiți toppingul uniform peste cele 4 feluri de mâncare gratinate.
Așezați vasele pe o foaie de copt și coaceți timp de 20 de minute, până când b-ul se fierbe, iar firimiturile sunt aurii.
Stropiți cu o notă de ulei de trufă neagră și serviți foarte fierbinte.