Franceză într-o clipă: Cupcakes Cr Aproxumme fra Aproxche cu glazură de lavandă Provence

Franceză într-o clipă: Cr fra cupcakes cu fra fra cupcakes cu glazură de lavandă Provence ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți CR aproxormme fra fra, zahăr pudră, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Franceză într-o clipită: Chaussons Aux Pommes cu scorțișoară Cr Corincme fra Corincche, Franceză într-o clipă: somon crocant cu linte du Puy și două mustar Cr Aproximme fra 8che, și Franceză într-o clipă: Herbes de Provence friptură la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. căptușiți două cutii de briose cu hârtii de cupcake care credeți că completează culoarea lavandei. Am folosit roz pastel și albastru. Prim și minunat. Violet, dacă îl găsiți, ar fi desigur ideal. Tratează-ți cupcakes-urile ca și cum ar fi parizieni: ar trebui să se îmbrace în avantajul lor.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, albușurile de ou, uleiul vegetal și CR aproxumme fra fra cu un mixer de mână la viteză mică, până când amestecul de tort dispare doar în aluat. Apoi, măriți viteza la mediu și combinați încă 3 minute.
Se toarnă aluatul în căptușelile pentru cupcake, la 3/4 din drum. Puneți formele de briose pe o foaie de copt și coaceți timp de 20 de minute, până când cupcakes-urile sunt aurii și umflate.
Între timp, faceți glazura de lavandă. Amestecați împreună zahărul, lavanda și apa până când aveți o glazură netedă.
Odată ce cupcakes-urile s-au copt, lăsați-le să se răcească ușor în formele de briose, apoi transferați-le într-un suport de răcire pentru a se răci complet. Dacă le gheață în timp ce acestea sunt încă fierbinte, glazura se va topi, a alerga de pe prajiturele, și singurul lucru care va gust de lavanda dulce este te Counter top.
Când cupcakes-urile sunt complet reci și nu cu o clipă înainte, stropiți-le cu glazura de lavandă. Lăsați cupcakes-urile glazurate să stea și să se stabilească timp de 15 minute, apoi serviți, de preferință cu niște ceai Gri Marquis. (Doar puneți niște lavandă într-o minge de ceai, apoi aruncați-o împreună cu niște pliculețe de ceai Earl Grey într-o oală de ceai plină cu apă fierbinte. De asemenea, puteți face acest lucru alături de ceaiul de mușețel—și mai calmant pentru un stomac deranjat.)