Franceză într-o clipă: biban de mare chilian cu bulion de Bouillabaisse

Franceză într-o clipă: biban de mare chilian cu bulion de Bouillabaisse
Franceză într-o clipă: biban de mare chilian cu bulion Bouillabaisse ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 676 calorii, 21g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți stoc de pește, maioneză, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Franceză Într-O Clipă: Paste Bouillabaisse, Biban De Mare Chilian, și Biban De Mare Chilian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mic într-o oală largă, cu fundul greu, cu laturile suficient de înalte pentru a conține 3 căni de lichid—îmi folosesc tigaia de risotto. Când uleiul este cald, adăugați ceapa feliată și feniculul în oală și condimentați cu sare și piper. Lăsați legumele să transpire timp de 2 minute, apoi adăugați usturoiul feliat. Gatiti legumele inca 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Apoi, adăugați în cutia de roșii mici tăiate cubulețe și vinul alb. Ridicați focul la mare și lăsați vinul să se reducă ușor timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii MiciRoșii Mici
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați stocul de pește în oală și adăugați șofranul și frunza de dafin. Când stocul fierbe, reduceți focul la minim și lăsați stocul să fiarbă neacoperit timp de 10 minute. Această parte a procesului de la care "bouillabaisse" își primește numele: prima parte a cuvântului înseamnă "a fierbe", iar a doua "a coborî"."Șofranul va înflori în lichidul care fierbe și se va absorbi ca ceaiul în stoc, determinându-l să-și transforme culoarea de gălbenele. Condimentează din nou ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
BouillabaisseBouillabaisse
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
șofranșofran
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
După ce au trecut 10 minute, adăugați creveții rock și midii și amestecați-i în bulionul de bouillabaisse. Nu ar trebui să dureze mai mult de 3 minute pentru a găti; creveții se vor transforma de la gri la coral, iar midiile se vor deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BouillabaisseBouillabaisse
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
5
În timp ce stocul fierbe, gătiți bibanul de mare. Începeți prin a condimenta bine bibanul cu sare și piper pe ambele părți. Apoi acoperiți partea de jos a unei tigaie mari antiaderente saut saut cu ulei de măsline—o tigaie tipică va necesita aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
SeabassSeabass
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Încălziți uleiul la foc mediu-mare, iar când uleiul începe să strălucească, adăugați cele patru file de pește. Gatiti aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte, pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Rouille cu pâine prăjită: pentru a prăji bagheta, aranjați feliile într-un singur strat pe o foaie de copt și rulați într-un cuptor de 350 de grade până se usucă și devin aurii, aproximativ 10 minute, dar urmăriți-le!
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Pentru rouille, combinați maioneza, usturoiul, sucul de lămâie și coaja și ardeiul roșu prăjit într-un mini robot de bucătărie și condimentați cu sare și piper. Se amestecă până se purifică și se combină. Rouille, care se traduce prin "rugină", datorită culorii pe care o capătă în mod tradițional din șofran și ardei, poate fi servită alături de bouillabaisse cu aceste mici pâine prăjită de baghetă—perfecte pentru scufundare și lopată în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
BouillabaisseBouillabaisse
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
BaguetteBaguette
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
șofranșofran
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista