Fougasse
Fougasse este un vegan rețetă cu 16 porții. O porție conține 153 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână apă sărată, caldă, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Fougasse, Ceapă bacon fougasse, și Fougasse nu este franceză pentru Focaccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă într-un castron mare.
Presărați drojdia în apă și lăsați-o să stea netulburată până se dizolvă. Se amestecă 1 cană de făină, 1 lingură de ierburi, sare de mare și 2 linguri de ulei până se amestecă bine.
Se amestecă în făină, 1 cană la un moment dat până se formează un aluat gros și oarecum lipicios.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată și frământați până când este neted și elastic. Formați-vă într-o bilă și puneți-o într-un bol cu ulei. Întoarceți aluatul pentru a acoperi suprafața. Acoperiți vasul cu un vas curatprosop și lăsați-l să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Forma într-o ovale neregulate, aproximativ 1 1/2 inch grosime.
Presărați făină de porumb peste 2 foi de copt; transferați aluatul în tigăi.
Periați fiecare pâine cu ulei de măsline și presărați ierburile rămase deasupra. Faceți mai multe tăieturi în pâine, tăind aluatul cu un cuțit. Acoperiți pâinile cu vase curateprosoape.
Lăsați să crească din nou până când aluatul începe să crească din nou, aproximativ 20 de minute.
Așezați foile de copt într-un cuptor preîncălzit la 450 grade F (220 grade C). Stropiți rapid o cantitate mică de apă pe podeaua cuptorului pentru a crea abur și închideți ușa cuptorului.
Coaceți până la aur, aproximativ 20 de minute.