Formă liberă de gutui și plăcintă cu mere
Reteta de gutui si placinta de mere este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 289 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de mere fuji, făină, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Tartă De Mere În Formă Liberă, Tartă De Mere În Formă Liberă, și Tartă De Mere În Formă Liberă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti aluatul, lingurați ușor 2 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Puneți 2 1/4 căni de făină, zahăr granulat și sare într-un robot de bucătărie; puls pentru a combina.
Adăugați toate, cu excepția 1 linguriță de unt; puls de 10 ori sau până când amestecul seamănă cu făină grosieră.
Combinați apa cu gheață și oțetul. Cu procesorul pornit, adăugați încet amestecul de apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până când este combinat (nu formați o bilă). Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 6 inci pe folie de plastic. Acoperiți și răciți timp de 30 de minute.
Pentru a pregăti umplutura, combinați gutuile, coniacul, vanilia și merele într-un castron mare.
Se presară cu 1 lingură de făină; aruncați bine pentru a combina.
Scoateți aluatul din frigider. Se suprapun ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați aluatul răcit pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 14 inci.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic; așezați aluatul, folia de plastic cu fața în sus, pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Îndepărtați folia de plastic. Lingura de umplere în centrul de aluat, lăsând un chenar de 2 inch. Îndoiți marginile aluatului spre centru, apăsând ușor pentru a sigila (aluatul va acoperi doar parțial umplutura). Înveliți ușor aluatul cu spray de gătit.
Presărați zahăr turbinado peste aluat; punctați umplând uniform cu restul de 1 linguriță de unt.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când crusta se rumeneste.