Fondue Pentru Pâine
Fondue oală de pâine necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 130 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 40. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ceapă verde, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 8%. Rețete similare sunt Fondue Pentru Pâine, Fondue Cu Bol De Pâine, și Fondue Vietnameză Cu Oală Fierbinte.
Instrucțiuni
Tăiați partea superioară a pâinii, rezervând partea superioară. Scobiți cu grijă în interiorul pâinii cu un cuțit ascuțit mic, lăsând 1/2-in. coajă.
Tăiați pâinea îndepărtată în 1-in. cuburi (aproximativ 4 căni); pus deoparte.
Pentru umplere, combinați brânzeturile și smântâna în castron; se amestecă șuncă, ceapă verde, ardei iute și sos Worcestershire. Lingura în pâine scobită; înlocuiți partea de sus. Înfășurați bine cu mai multe straturi de folie de aluminiu rezistentă; așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 de calorii timp de 1 oră și 10 minute sau până când umplutura este încălzită. Între timp, combinați cuburile de pâine, uleiul și untul topit. Aranjați pe o foaie de copt separată.
Se coace la 350 CP timp de 10-15 minute sau până se rumenesc, întorcându-se ocazional. Desfaceți și transferați pe platou.
Scoateți blatul din pâine; amestecați umplutura și serviți cu cuburi și legume prăjite.