Fondue De Ciocolată

Fondue De Ciocolată
Reteta fondue de ciocolata este gata în aproximativ 28 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 215 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de tort de mâncare înger, kiwi, chipsuri de copt semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciocolata Fondue & Swissmar Fonta Fondue Set Giveaway, Familie Fondue noapte {Fondue meu preferat + un Giveaway!}, și Fondue De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tort de frigarui, kiwi, banane și pere pe murături de lemn. Aranjați pe marginea exterioară a plăcii de servire. Acoperiți cu folie de plastic; refrigerați în timp ce faceți fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Combinați laptele și ciocolata într-o cratiță mică antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se pune la foc mediu, amestecând des, timp de 3 până la 4 minute sau până când ciocolata este bulbucată. Continuați să încălziți 3 până la 4 minute mai mult, până când ciocolata este topită, amestecați netedă și groasă. Se amestecă extractul de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4
Se toarnă în ceașcă mică de scufundare.
5
Așezați în centrul plăcii de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
6
Serviți în timp ce ciocolata este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista