Fondue De Brânză
Brânză Fondue ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 377 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,02 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, vin, kirsch și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză, Fondue De Brânză, și Fondue De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați în interiorul unui vas greu de 4 litri cu părțile tăiate de usturoi, apoi aruncați usturoiul.
Adăugați vin în oală și aduceți doar la foc mic la foc moderat.
Amestecați amidonul de porumb și kirsch (dacă utilizați; în caz contrar, folosiți apă sau vin) într-o ceașcă.
Adăugați treptat brânză în oală și gătiți, amestecând constant într-un model în zig-zag (nu o mișcare circulară) pentru a preveni balonarea brânzei, până când brânza este doar topită și cremoasă (nu lăsați să fiarbă). Se amestecă din nou amestecul de amidon de porumb și se amestecă în fondue. Aduceți fondue la foc mic și gătiți, amestecând, până se îngroașă, 5 până la 8 minute.
Transferați în vasul de fondue setat peste o flacără.
* Cuburi de pâine franceză
* Ardei gras roșu crud Julienned
* Flori de broccoli albite
* Vin alb sec, cum ar fi Riesling uscat sau Sancerre
* Bere germană sau bere în stil Saison